top of page
Image by Sigmund

Wat niet?!

Bij Sufax zijn alle soorten mensen welkom, maar we willen er wel zeker van zijn dat ze klaar zijn voor de uitdagingen van het innovatieproces. Daarom is het belangrijk om goed na te denken of je er klaar voor bent voordat je besluit om deel te nemen.

Image by Nathália Rosa

Post-it for the win

Bij Sufax geloven we niet in het alleen maar gebruiken van MVP-canvassen of dagen vol brainstormen. Wij geloven in een geborgd proces waarbij we stappen zetten om problemen op te lossen. 

Image by Mahdi Bafande

Blijven hangen

Wij zijn er voor je als mentor, maar we willen je ook helpen om op eigen benen te staan. Na de mentorsessie is het tijd om aan de slag te gaan met de opdrachten in je eigen ruimte of lab. Maar geen zorgen, als je ergens vastloopt, kun je altijd een mentor inhuren via een QR code voor een extra zetje in de juiste richting.

Image by Lida Sahafzadeh

Onder het kleed vegen

We geloven dat eerlijkheid en transparantie belangrijk zijn bij het presenteren van onderzoeksresultaten. Daarom zullen we nooit feiten verhullen die niet aansluiten bij de verwachtingen. Als een innovatie onderzoek aantoont dat een bepaalde richting niet haalbaar of minder geschikt is, dan is dat geen reden om deze informatie achter te houden. Integendeel, het is juist belangrijk om dit duidelijk te communiceren, zodat er verder kan worden gezocht naar een betere oplossing.

Image by Philippe Oursel

Mooier voordoen

Niet elke innovatie is perfect. Soms zijn ze nog maar een ruw prototype. Het is begrijpelijk om ze wat op te poetsen met marketing, maar het is belangrijk om te blijven vasthouden aan de waarheid. We houden bij ons niet van bedrieglijke trucs of verdoezelen van feiten.

Image by Erik Mclean

Voor de buhne

Wij geloven bij Sufax dat innovatie alleen waardevol is als het gericht is op het oplossen van een specifiek probleem of het verbeteren van een bepaalde situatie. Daarom moet je altijd duidelijk weten waarom je wilt innoveren, voordat je begint met het innovatieproces. Als het enige doel is om te innoveren zonder een specifiek doel voor ogen te hebben, is het beter om een andere weg te bewandelen.

Image by Joshua Hoehne

Blijven doorgaan

Bij Sufax geloven we in het creëren van waardevolle oplossingen, en niet in het vasthouden aan ideeën die niet werken. Daarom werken we stap voor stap en houden we regelmatige eindpresentaties om ervoor te zorgen dat we op de juiste weg zijn en geen tijd, middelen of talent verspillen.

bottom of page