top of page
Image by Federico Respini
Missie

"Innovatie te innoveren als gevalideerd volhoudbaar proces voor mens en planeet"

Image by Matt Noble
Image by krakenimages
Visie

Onze visie is om innovatie toegankelijk en begrijpelijk te maken voor ondernemers, onderwijs en overheid. Dit willen we bereiken door hen samen te brengen in één centrale locatie, waar ze gebruik kunnen maken van dezelfde faciliteiten. Door de krachten te bundelen en ondersteuning te krijgen van onze ervaren mentors, kunnen ze hun volle innovatiepotentie benutten en samen tot nog grotere prestaties komen. Laten we samen werken aan een toekomst die rijk is aan nieuwe ideeën en oplossingen.

Waardes

Onze missie bij Sufax is om te blijven verwonderen en daarbij onze waarden van tijdsbesef, samenwerking, duurzaamheid, snelheid en digitalisatie te integreren. Wij streven ernaar om op een baanbrekende manier te innoveren en te verrassen, en daarbij rekening te houden met de impact op de wereld om ons heen. Onze focus ligt op het creëren baanbrekende oplossingen voor onze klanten en de samenleving, en daarbij altijd onze waarden voorop te stellen.

Onze oprichting

Sufax is niet ontstaan als een hip idee in een trendy lunchroom in Amsterdam. Het heeft een ingrijpende geschiedenis die begint met mislukte innovatieprojecten, leiderschapsproblemen, frustratie, een gestaakte PhD-studie en zelfs ziekenhuisopnames. Maar uit deze moeilijke ervaringen is het idee voor Sufax ontstaan: een dagelijks proces voor innovatie dat verschillende aspecten integreert in één duurzame oplossing.

De vraag die steeds belangrijker werd was: als innovatie stagneert en uitloopt in tijd, geld en middelenverspilling, moeten we dan niet de manier van innoveren veranderen? Na veel lezen, experimenteren en verbeteren, groeide het vertrouwen in het idee en ontstond Sufax als bedrijf voor duurzame innovatie voor werknemers in Nederland. En stiekem dromen we van Europa en daarbuiten.

Locatie

Gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht, vlakbij Rotterdam, op een kruispunt van geschiedenis, architectuur, ondernemerschap en prachtige natuur

Unesco werelderfgoed: Kinderdijk

Architectuurprijs in staal: Bolidt Experiece

Top maritieme ondernemers Drechtsteden

Ruimte voor water en natuur: Sophiapolder

bottom of page