Vision Flow

Sufax richt zich op de hoogwaardige visualisatie keten binnen het BIM domein: Zeer hoge kwaliteit animaties, waarbij wij altijd state of art software en renderinzichten gebruiken. Onze animaties worden gemaakt met gevoel door eigen architecten en afgewerkt tot in de kleine details. Sufax onderscheidt zich doordat wij uw eigen gemaakte BIM modellen gebruiken  als basis om dubbelwerk te voorkomen en dankzij onze eigen ontwikkelde 'SFX Vison Flow' techniek zeer snel omzetten in een hoogwaardige beelden. Landschappen kunnen wij wereldwijd verzorgen op basis van openbare data, satelliet afbeeldingen, IFC en GML. Indien u SUFAX vanaf het begin betrekt in uw project bespaard u aanzienlijk op de texturen en materiaalaanpassingen voor de animatie binnen uw BIM model, zodat wij deze vanaf de start in uw eigen huisstijl kunnen optimaliseren voor SFX Vision FLow.

 

Met onze dienst zijn hoogwaardige beelden onderdeel van het BIM proces geworden. Het proces houdt u zelf in de gaten met uw eigen SFX Vison Flow domein: Bijvoorbeeld uwbedrijf.sufax.nl dat beveiligd is, maar u zelf wel kunt delen of kunt gebruiken voor uw eigen opdrachtgever, burgerparticipatie groepen, gemeente of provincie. 

Nieuw is onze 3D Stereoscopische animaties, waarin wij tot 4K tv passief 3D beeld voor ondersteunde televisies of cardboards verzorgen. Onze SFX Vision Flow simulatie capaciteit is op dit moment 300 miljoen synchrone polygonen. Wij leveren geen VR of AR diensten in verband met de extreme details in onze simulaties die hardware technisch niet ondersteund worden door de huidige platformen en/of hardware (300kk polygonen). 

Veel van ons werk voor opdrachtgevers bevat concurrentiegevoelige informatie of hebben gekozen geen toestemming te geven voor publicatie in de openbaarheid. De reden hiervoor is het mogelijk claimen van rechten van belangenorganisaties in aanbestedingen of achteraf na voltooien bouw. Een volledig portfolio is in te zien op ons kantoor. Hieronder vind u een selectie.

CONTACT

INFO

Sufax B.V.

Nieuwlandsedijk 112

4926AT Lage Zwaluwe

Gewoon knippen en  plakken, open concept by Sufax  2020