Onze diensten

We vinden het belangrijker dat jij vooruit kan komen, dan pakketten waarin je vast zit. Daarom bieden we je alle keuzevrijheid om bij Sufax te komen innoveren.  Kies uit een breed scala van diensten die met elkaar verbonden zijn, maar ook los verkrijgbaar. De kern is: Als jij maar verder komt!

Image by Austin Distel

Trajecten

Van de eerste ideen tot testen bij jouw klanten. Met onze eigenwijze en inspirerende trajecten helpen we je verder in welke fase de innovatie zich ook bevindt. Alleen voor doeners.

Vanaf:

€1999

Image by Stephen Dawson

Innovatie Metrics

Alleen op zoek naar een framework? Dan is ons Periodiek Systeem der Innovatie en Innovatiepaspoort exact wat jouw organisatie nodig heeft.

Vanaf:

Binnenkort

Image by Proxyclick Visitor Management System

Dagje innoveren

Geen tijd voor een heel traject, maar heb je wel een creatieve dag nodig om verder te komen? Bekijk onze dagprogramma's die afgeleid zijn van onze trajecten.

Vanaf:

€1500

Image by Hunters Race

C-suite begeleiding

Speciaal voor directies ontwikkelde wij diverse workshops voor heidesessies, dagprogramma's of langdurige begeleiding om te innoveren vanuit de C-suites.

Vanaf:

€499

Image by Tim Mossholder

Verhuur inspiratiekamers

Geen zin in begeleiding, maar wel de faciliteiten of Sufax omgeving nodig? Huur dan gewoon een van onze ruimtes, want bij ons is alles mogelijk om jou verder te helpen.

Vanaf:

€99

Image by Tim Mossholder

Destination Unknown

Je wilt wel innoveren, maar hebt eigenlijk nog geen idee hoe of wat? Een gek idee of past het nergens in een strategie? Samen gaan we op onderzoek in dit maatwerk avontuur.

Vanaf:

?

Meer in de schemering