top of page
Sufax Startup Street_1.jpg

Langdurig zelfstandig innoveren met een beetje hulp van Sufax en alle faciliteiten om het beste proces te garanderen.

Wij geloven dat het beste innovatieproces één van kruisbestuiving is in een andere omgeving met begeleiding en faciliteiten. Een samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs die samenkomen bij Sufax. Vanaf innovatie niveau 4 willen wij het daarom mogelijk maken de echte start-up mentaliteit, ervaring en omgeving te ervaren. Geopend vanuit het gedachtegoed van 24/7 uur in plaats van 8 uur per dag en ontwikkeld vanuit een circulaire filosofie.

Dat is onze volgende fase die we willen ontwikelen: Sufax Startup Street. Waar slim innoveren, zelfstandig werken, begeleiding en ontspanning samen komen. 

Startup Werkruimte

Kleine ideeën worden groot. En dan kan de standaard ruimte binnen Sufax gaan knellen. Daarom bieden we 32 units aan van 52m² per stuk om met je team volledig te focussen op je innovatie.

Voor de volgende fases krijg je toegang tot meer faciliteiten en en krijg je voortaan de mentorbegeleiding aan huis in je eigen unit.

Je team wordt meer verantwoordelijkheid en je krijgt 24/7 toegang tot het pand.

Image by Minh Pham
Conferentie presentatie

Immersive Auditorium

Een mix tussen presentatieruime, bioscoop en theater. Rondom voorzien van beamerschermen op witte wanden. Dus ook links en rechts om het publiek interactief mee te nemen in de context van jouw innovatie presentie. TED-X stijl, maar dan anders.

Maar het auditorium staat ook volledig ter beschikking aan verhuur van zakelijke events met net die extra touch.

Prive Industriële werkruimte

Tijd om op te schalen! Naast je eigen Startup werkruimte hebben we de beschikking over 6 privé industriële opschaalruimtes. Deze zijn perfect voor het opzetten van een kleine productielijn of de bouw van grotere prototypes.

De units zijn voorzien van ventilatie en krachtstroom en een vloer die tegen een stootje kan.

Image by Galeria Estação
Image by Josh Beech

Gezamenlijke Werkplaats

Natuurlijk is het niet de bedoeling in je Startup werkruimte aan de gang te gaan met kettingzagen, lasapparaten, zagen en andere stoffige lawaaierige apparaten.

En deze hoef je ook niet aan te schaffen. In de gezamenlijk werkplaats kan je tafels en gereedschap reserveren. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage als upgrade op je abonnement per maand en moet je éénmalig een instructiecursus volgen.

Let op: Gezond verstand en veiligheidsbril verplicht meenemen!

CTRL-P

In het CTRL-P huis vindt je alles wat je nodig hebt voor al je repro. Of het nu het printen van papier is met gouden toner of het 3D printen van je prototypes.

Alles wordt centraal geregeld en achteraf via je RFID tag per maand betaald.

Hier vindt je ook grote vellen karton en andere papierachtige materialen voor het maken van  maquettes of snelle prototypen.

Image by ZMorph All-in-One 3D Printers
Image by Ryan Garry

Studio / Greenscreen room

Licht, geluid en actie! Voor de perfect livestream over jouw innovatie zorgen wij voor de studio greenroom. Deze is voorzien van webcams en een klein AV paneel.

Je bent zelf vrij te studie in te richten zoals je zelf wilt, zolang je deze maar weer "green" oplevert.

Koffie en ontmoeten

Niks is zo belangrijk als elkaar ontmoeten onder het genot van lekkere koffie. Dus bestel een latte macchiato met soja vrije chocolade vlokken of een ijzige frappe.

Voor een simpele snack en verse koffie bieden wij alles op het Centrale plein in Amsterdamse terras sfeer. Bestel voor jezelf, je team of je potentiele investeerders en klaten.

Uiteraard staan er ook een aantal koffiemachines die je ook gewoon kan gebruiken ;)

Image by Nathan Dumlao
Image by Mars

ICT Support

$#!WTF*GRRR dat ding loopt weer vast. Klinkt bekend toch? Voor startups bieden wij tegen zeer gereduceerd tarief een abonnement op ICT vragen over hardware, software, aankoop en slimme tools.

Opgelost terwijl je wacht, of je krijgt een tijdelijk vervangd Sufax exemplaar. Kan je toch snel weer door! Dat werkt een stuk fijner op onze locatie wetende dat je altijd op extra persoonlijke support kan rekenen als het even niet lukt als innovatieteam.

Slimme vraagbaak

Geen groot bedrijf achter je, maar toch benieuwd hoe je slim je bankzaken regelt of over belastingen en BTW? 

Vragen over websites, SEO optimalisatie of logo ontwerp?

Hoe regel je de ICT zaken als een website, Microsoft Teams en nog veel meer zelf?

Dan is de Slimme Vraagbaak de centrale plek waar elke week op een vasttijdstip streng geselecteerde partnerbedrijven hun diensten aanbieden tegen startup tarief om je verder te helpen. Ze zijn zelf aanwezig binnen Sufax dus je hoeft niet op pad!

Image by krakenimages
Image by Antoine J.

Club SFX

De werkplaats wordt 1x per maand (of op aanvraag) veranderd in Club SFX. Deze transformatie is gebaseerd op slimme theatertechnieken en slimme draaipanelen.

Vier successen of doe mee met de Sufax netwerkborrel in verschillende thema's en ga feestend het weekend in na de  Dragon Den eindpresentaties.

Ook perfect te huren in het weekend of voor bedrijfsfeesten extern in een bijzondere omgeving en tegelijk ook om kennis te maken met Sufax.

24 uur toegang

Inspiratie en workflows komen en gaan en laten zich niet dicteren of beïnvloeden door openingstijden.

Daarom is Sufax Startup street 24/7 open voor leden en deelnemers middels onze RFID sleutels. De sleutels openen alleen de voordeur en je eigen unit.

Het pand is zowel binnen als buiten voorzien van camerabewaking.

Image by Bret Kavanaugh
Image by Kyle Nieber

Vergaderuimtes

Naast je eigen werkruimte van 52m² zijn er ook een aantal vergaderruimtes te huur tegen een kleine vergoeding per uur of dagdeel.

Deze ruimtes zijn speciaal bedoelt voor de grotere meetings met externe of eigen brainstorm sessies gedurende een hele dag waar de startup unit misschien net te kleine voor is.

Haal het uit de muur

Druk aan het innoveren, maar je schetsrol, papier, post-it of ander klein spul is op?

Overdag kan je bij onze frontdesk de meest gebruikte office supplies kopen, zodat je niet op pad hoeft. 

Maar in de avond haal je het meeste uit de muur en je kan weer verder. Zo sta je nooit stil.

Image by Aj Garcia
Hotelbalie Inchecken

Conciërge service

Laat je innovatiepost bij ons bezorgen en pak deze zelf dagelijks uit je postvakje. Pakjes kan je ook laten bezorgen en slaan we even voor je op.

Gasten kunnen direct doorlopen of worden opgevangen in onze Sufax lounge. 

Sufax is opzoek naar partners en investeerders om bovengenoemde plan te realiseren op 2300m² extra als uitbreiding op fase 3 van 700m²

Neem contact op voor de mogelijkheden en uitwerkingen

Richtbedrag voor investering totaal: 900-1200k
Verwacht rendement 8,2% per jaar
Duur: 5-10 jaar (versneld aflossen)

Mogelijkheid first buy-in investeringsplan Sufax Groep 
2025-2035
12 locaties Nederland + 5 België

Aandeelconstructie bespreekbaar / terugkoopregeling.

bottom of page